Onsdag, lia dag 3

Okeeeeij, vad har jag fått jöra idag då ?

Sydde först klart alla pälsbitarna som skall bli till kragen, och sedan blötte jag ner allt och ritade ut mitt mönster på bordet. När det var klart så spikade jag allt innom mönster ränderna. Å nu har jag det att stå över natten så att jag kan finputsa formerna å jöra fodret imåron :D

Resten av dagen har jag bara jort små pälsbollar av lite restbitar som lämnat av :D såå sööta å mysiga !<3 3 fick jag klart idag, å har ännu 4 halv färdiga ! Hihi måste börja ge bort dem snart också !

Annars tror jag att jag har glömt nämna det här med språket. Jag har bara pratat engelska i 3 dagar nu ! Från kl.9 till kl.4 ! Puuuh så hjärnjumppa är det minsan också !
Läraren pratar ju nog svenska, men alla andra är antingen steeeenfinska eller estnisk sååå därav att alla pratar engelska med varann :D

0 kommentarer

Tisdag, lia dag 2

Okeij, nu ska ni få dagens dos Amanda, som alla sååklaaaart behöver ! Eller hur? ;) hahah

Nå idag har jag då fått prova sy med pälsmaskinen. Skiiit rolit, men också skiit kråtot! Maskinen gillade mej int alls först ! Så jag hamnade å trä i tråden 5 gånger/4 cm ! -.- men nu är vi noog buddies ! Hihi
När jag sedan skulle stiga upp, så märkte jag att jag glömt mitt förkläde, och jaaaa du VILL ha ett på dej! Omöjlit att få bort allt hår ..

Sen har jag också (hör å häpna) skärd upp en räv å spikat den heeeeelt själv ! :D kladdit blev det när man måsta vät ner allt å töjj på det, men intressant som tuusan ! :D

Vad mera har jag hittat på idag?
Dushat, wooow! Sovit, och ska fortsätta nuu ;) haha goonaatt !

0 kommentarer

Måndag, lia dag 1

Dagen började som en riktirikti äkta SKIITdag ! Hatar bussar ! Stod å vänta en halv timme på en för att dom inte kan skriva ut ordentligt om tiderna på internet! Kaaaalllt var det ju nooog !! Å sen Måste jag gå långt från bussen till lia'n..

Men sen blev det bra ! Kommer nog trivas där i fyra veckor frammåt ! Har fått börja med en pälskrage till mej själv av lite rest bitar, så jag lär mej lite hur maskinerna fungerar och hur man ska jöra med pälsbitarna så dom blir bättre när man sytt dem. Och det e nog så myki som man inte visste ! (Jobbigare! Haha)

Nå sen stressade jag ju till maten iskolan å tillbaks, och ennu fysioterapiiii.. Puuuh har nog överskridit min "gå gräns" brutalt myki idag !

Så de e därför som jag nu redan kl.8 ligger under täcket och är färdig att flyga iväg med nukkumatti till drömmarnas land ! :))

0 kommentarer